Egenkontrol – elektronisk eller i papirformat

Fødevaregruppen kan udvikle dit egenkontrolprogram. Vores Fødevarekonsulenter skræddersyr dit lovpligtige egenkontrolprogram, så det er tilpasset din virksomhed. Du vælger selv, om det skal være elektronisk eller i papirformat.

Fødevaregruppens egenkontrolprogrammer er lavet så nemme for virksomheden, som det er muligt efter lovgivningen. Egenkontrolprogrammerne bliver udarbejdet af professionelle fødevarekonsulenter, der selv har stået i køkken i mange år. Fødevaregruppens fødevarekonsulenter udarbejder både egenkontrolprogrammer til detailvirksomheder og engrosvirksomheder. Fødevarekonsulenten udarbejder en HACCP analyse, udpeger dine CCP’er og GMP’er efter lovgivningen. Fødevaregruppen er de faglige eksperter og sparringspartnere, som du har manglet.

Elektronisk egenkontrol

Som kunde hos Fødevaregruppen kan du vælge at få dit egenkontrolprogram som en digital løsning.

Med et elektronisk dokumentationssystem til egenkontrollen får du:

  • En simpel, sikker og brugervenlig løsning
  • Samlet din dokumentation digitalt ét sted
  • Et nemt værktøj til DIN kvalitetssikring
  • Indblik samt overblik og dermed større fødevaresikkerhed og højere troværdighed

Som udgangspunkt er det kun de kritiske kontrolpunkter (CCP´er), der dokumenteres, for at gøre det så simpelt som muligt for dig. På den måde kan du med få klik klare din lovpligtige fødevarehåndtering – endda også fra en tablet eller telefon. Har du behov for yderligere dokumentering hjælper vores fødevarekonsulenter altid med et SMIL 😊 så du får den løsning der passer lige netop dig.

Elektronisk egenkontrol – LOG IN

Klik på EDOC MOB LOG IN når du skal udføre din egenkontrol:

EDOC MOB LOG IN

Klik på EDOC ADMIN LOG IN når du skal administrere noget i din aftale fx brugere, filer eller sætte din aftale i dvale ved ferie og lignende:

EDOC ADMIN LOG IN 

Årlig revision

Få udført din lovpligtige revision af en autoriseret fødevarekonsulent. Vores konsulenter:

  • gennemgår dit egenkontrolprogram
  • efterser og vejleder om procedurer og risikovurderinger (risikoanalyse)
  • klæder dig på til kontrolbesøg fra Fødevareregionen
  • ordner papirarbejdet og udarbejder en revisionsplan
  • udarbejder en rapport med udfordringer og løsninger listet op på en overskuelig måde.

Bestil tid i dag, og hav én bekymring mindre i morgen.

Kontakt Fødevaregruppen i dag på Tlf. 22 90 03 03

Kontakt Fødevaregruppen her