Egenkontrol – elektronisk eller i papirformat

Fødevaregruppen kan udvikle dit egenkontrolprogram. Vores Fødevarekonsulenter skræddersyr dit lovpligtige egenkontrolprogram, så det er tilpasset din virksomhed. Du vælger selv, om det skal være elektronisk eller i papirformat.

Fødevaregruppens egenkontrolprogrammer er lavet så nemme for virksomheden, som det er muligt efter lovgivningen. Egenkontrolprogrammerne bliver udarbejdet af Fødevarekonsulenter, der selv har stået i køkken i mange år. Fødevaregruppens Fødevarekonsulenter udarbejder både egenkontrolprogrammer til detail virksomheder og engros virksomheder. Fødevarekonsulenten  udarbejder en HACCP analyse, udpeger dine CCP’er og GMP’er efter lovgivningen. Fødevaregruppen er de faglige eksperter og sparringspartnere, som du har manglet.

Elektronisk egenkontrol

Som kunde hos Fødevaregruppen kan du vælge at få dit egenkontrolprogram som en digital løsning.

Med elektronisk egenkontrol får du:

  • En simpel, sikker og brugervenlig løsning
  • Samlet din dokumentation digitalt ét sted
  • Et nemt værktøj til DIN kvalitetssikring
  • Indblik samt overblik og dermed større fødevaresikkerhed og højere troværdighed

Som udgangspunkt er det kun de kritiske kontrolpunkter (CCP´er), der skal dokumenteres, for at gøre det så simpelt som muligt. På den måde kan du med få klik klare din lovpligtige fødevarehåndtering – endda også fra en tablet eller telefon. Har du behov for yderligere dokumentering hjælper vores Fødevarekonsulenter altid med et SMIL 😊 så du får den løsning der passer lige netop dig.

Elektronisk egenkontrol – LOG IN

Klik på EDOC MOB LOG IN når du skal udføre din egenkontrol:

EDOC MOB LOG IN

Klik på EDOC ADMIN LOG IN når du skal administrere noget i din aftale fx brugere eller filer:

EDOC ADMIN LOG IN 

Servicekontrakt

En servicekontrakt med Fødevaregruppen giver en øget sikkerhed for din virksomhed.En service kontrakt vil sige at vi er til for Jer altid.Man kan som virksomhed tegne en serviceaftale for 1, 2 eller 3 år.Vi kommer ud til virksomheden og hjælper til under produktion og vejleder inden Fødevarekontrollen kommer på besøg.Vi vejleder om vedligeholdelse, rengøring samt omkring skadedyrssikring af din virksomhed.Fast besøg – Fast sikkerhedDet kan være relevant for din virksomhed, hvis du ejer en mellem/stor engros- eller importvirksomhed (fx ompakning, opskæring inden for kød, import ol.)I vil gerne have styr på egenkontrollen.Men I står i en situation, hvor der er sygdom, ferie, manglende personale eller lign og har ikke lige styr på egenkontrollen, når det er sådan, kommer det næste kontrolbesøg næsten altid ubelejligt.Vi er til for jer, vi kan med garanti hjælpe jer!

Årlig revision

Få udført din årlige revision af en autoriseret fødevarekonsulent. Bestil tid i dag, og hav én bekymring mindre i morgen.

  • Fødevarekonsulenten gennemgår dit egenkontrolprogram
  • Fødevarekonsulenten efterser og vejleder om procedurer og risikovurdering (risikoanalyse)
  • Fødevarekonsulenten klæder dig på til kontrolbesøg fra Fødevareregionen
  • Fødevarekonsulenten ordner papirarbejdet og udarbejder en revisionsplan
  • Fødevaregruppen fødevarekonsulent udarbejder en konsulentrapport med udfordringer og løsninger listet op på en overskuelig måde.