Kursus

Personer, som håndterer fødevarer, skal have kendskab til fødevarehygiejne, HACCP og personlig hygiejne. I alle typer af fødevarevirksomheder skal medarbejderne instrueres eller uddannes i fødevarehygiejne, så det står i rimeligt forhold til det arbejde, de udfører. Instruktionen/uddannelsen skal efter lovgivningen gives fra første ansættelsesdag.

Vil du være sikker på, at dit personale har den rette instruktion eller uddannelse så kontakt Fødevaregruppen i dag! Vi tilbyder skræddersyede forløb tilpasset dig og din virksomhed. Vores konsulenter er særligt uddannede til at kunne tilrettelægge samt varetage kurser for personer, som ikke har samme sproglige forudsætninger for at kunne gennemføre et almindeligt hygiejnekursus, herunder for medarbejdere med anden etnisk herkomst.

Et kursus kan fx indholde:

  • egenkontrol
  • almen mikrobiologi
  • fødevarebårne sygdomme
  • tilberedning og korrekt opbevaring af fødevarer
  • rengøring og personlig hygiejne
  • mærkning og allergener
  • afsluttende prøve med dertilhørende kursusbevis

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop DIG, så kontakt Fødevaregruppen.

Kontakt Fødevaregruppen i dag på Tlf. 22 90 03 03

Kontakt Fødevaregruppen her