Godkendt og autoriseret af Fødevarestyrelsen som fødevarekonsulenter.

Fødevarekontrol i din virksomhed

Fødevaregruppen tilbyder detail, engros- og importvirksomheder et fast uanmeldt fødevarekontrolbesøg af en af vores erfarne fødevarekonsulenter.

Vi kontroller det samme som fødevarekontrollen og vejleder om, hvad du skal gøre for at optimere hygiejnen ude i din virksomhed. Fødevarekonsulenten går hvert procestrin igennem, står for revisionen, taler med medarbejderne, er med til tilsynet med Fødevarestyrelsen og tager gerne dialogen med den tilsynsførende. Fødevaregruppen er de faglige eksperter og sparringspartnere, som du har manglet.

Serviceaftale

En serviceaftale med Fødevaregruppen giver en øget sikkerhed for din virksomhed. En serviceaftale vil sige, at vi ALTID er til for DIG. Som virksomhed kan man tegne en serviceaftale for 1, 2 eller 3 år. Vi kommer ud til virksomheden og hjælper til under produktionen og vejleder inden Fødevarekontrollen kommer på besøg. Vi vejleder blandt andet om vedligeholdelse, rengøring samt omkring skadedyrssikring af din virksomhed.

Fast besøg – Fast sikkerhed! Fødevaresikkerhed og kvalitet er ikke noget som sker af sig selv fra den ene dag til den anden. Det er noget, som kræver løbende arbejde, procesoptimering og kontrol. Derfor anbefaler vi vores kunder et fast besøg og en fast serviceaftale, hvis de gerne vil have styr på hygiejnen. Såvel for store virksomheder som for små. Fødevarekontrollen kommer næsten altid ubelejligt. Vil du være klar næste gang? Så kan vi med garanti hjælpe dig!

Kontakt Fødevaregruppen i dag på Tlf. 22 90 03 03

Kontakt Fødevaregruppen her